ExhibitOnline Workshop

Gyakorlati tapasztalatok, tippek és lehetőségek online tárlatvezetésekkel és digitálisan archivált múzeumi kiállításokkal kapcsolatban

A pandémiás helyzetben sok múzeum látványos online tárlatvezetésekkel és egyénileg bejárható múzeumi kiállítások közzétételével tartja a kapcsolatot a látogatóival. Az elmúlt pár hónapban már sok érdekes, konkrét megoldás és mindenki számára tanulságos tapasztalat született.

Együttműködve kiemelt múzeumi partnerünkkel, a Szépművészeti Múzeummal bemutatjuk a Szépművészeti Múzeumban és a Magyar Nemzeti Galériában elkészült digitalizált kiállításokat, amelyek már nagy sikerrel szerepelnek a bevételt is generáló online tárlatvezetési programjaikban, betekintést adunk a Ludwig Múzeum BarabásiLab digitális kiállításába, valamint megnézzük a Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeum, a Magyar Zsidó Múzeum digitalizát tárlatainak premier előtti anyagait. Ezen túl kitérünk még a digitalizált múzeumi tárlatok további alkalmazási területeire is, mint például a B2B felhasználás, vagy az önálló bejárást biztosító időalapú hozzáférés és a kutató munkát segítő digitális kiállítás archívum kialakítása.

A workshopot követően pedig a résztvevőket meghívjuk a Szépművészeti Múzeum Mediciek Művészek Mecenatúra című új online kiállítás tárlatvezetésére.

Az ExhibitOnline fejlesztői csapata által szervezett eseményen előzetes regisztrációt követően ingyenesen részt lehet venni.

Időpont: 2021. április 29. (csütörtök) 10:00-13:00

Helyszín: ZOOM

REGISZTRÁCIÓHOZ KATTINTSON IDE.

(Felhívás pdf változatának a letöltéséhez kattintson IDE.)

Elérhetőségek

Hírlevél