Felhasználói találkozó a Postamúzeumban, 2019

Szeretettel meghívunk minden Felhasználónkat a MúzeumDigitár éves közösségi találkozójára, amelyet 2019. november 7-én rendezzük meg Budapesten, a Postamúzeumban.

Egy folyamatosan gyarapodó közösség vagyunk, ezért szeretnénk személyes találkozási lehetőséget biztosítani felhasználóinknak, ahol nem csupán egymást ismerhetitek meg, hanem megoszthatjátok a digitalizációval kapcsolatos mindennapi tapasztalataitokat és tájékozódhattok, hogy közös munkánkkal „hol tartunk és meddig jutottunk ?”

Konferenciánkon áttekintését adunk eddigi elért eredményeinkről és beszámolunk azokról az aktuális fejlesztéseinkről, amelyekkel tovább tágítjuk lehetőségeiteket a múzeumi informatika, az oktatás és a kutatószolgálati feladatok ellátásának terültén. Ezen kívül egy külön panelt szentelünk a felhasználói élmények bemutatására, ahol MúzeumDigitár felhasználók fognak villámelőadásokat tartani. A délutáni WORKSHOP során pedig egy igen szerteágazó és specifikus témával várunk Titeket László Zsófia (Szépművészeti Múzeum):

„Milyen egy jó webes tárgyleírás?”

című műhely foglalkozásán, ahol Zsófia konkrét szövegelemzéseken és példánkon keresztül szemlélteti, hogy mit érdemes megfontolni a közművelődést és oktatást célzó tárgyleírások készítésénél.

Az egész napos tanácskozás után akinek lesz kedve, várjuk egy közös vacsorára a MúzeumDigitár fejlesztőivel és magyarországi működtetőivel a Postamúzeum közelében, 17:00-tól.

Korlátozott számban tudunk helyet biztosítani az érdeklődők számára!

A részvétel online regisztrációhoz kötött, melyet itt tudtok megtenni:

MúzeumDigitár Közzöségtalálkozó 2019 – REGISZTRÁCIÓ

Az esemény programfüzetének PDF változata az alábbi linkre kattintva tölthető le:

MúzeumDigitár Közösségtalálkozó 2019 (PDF)

További információ:

magyarosi.adam@muzeumdigitar.com

Program:

Elérhetőségek

Hírlevél