MúzeumDigitár modulja

A MúzeumDigitár nevű licencdíj mentes rendszer bármekkora méretű és bármilyen típusú gyűjtemény számára megbízható, költséghatékony megoldás.

Tovább olvasom

A MúzeumDigitár segítségével múzeumok, köz- és magángyűjtemények bemutathatják, és ezáltal a nagyközönség és a kutatás számára is elérhetővé tehetik gyűjteményeik darabjait az interneten. A rendszer házon belüli használatával pedig megoldhatják a gyűjteménykezelési és nyilvántartási feladatokat.

Szabványos rendszer

A MúzeumDigitárban bármilyen típusú múzeumi tárgy leltárkönyvbe bevitt nyilvántartási adatai szabványosan rögzíthetők.

Tovább olvasom

A rendszer a legújabb múzeumi adatcsere szabványoknak megfelelő be- és kimenetekkel is rendelkezik, így a rendszerben tárolt adatokat egyéb kulturális aggregációs felületeken, mint például Europeana, GoogleARt Projekt egyszerűen közzé lehet tenni. Rendszerünket Magyarországon több mint 80 intézmény használja és a felhasználók száma folyamatosan növekszik.

Szabványos rendszer

A MúzeumDigitár felhőalapú technológiára épül, rendkívül felhasználóbarát, plusz informatikai beruházás nélkül indítható.

Tovább olvasom

Az üzemeltetéshez csupán egy számítógépre és internetkapcsolatra van szükség. A muzeológusi munkát ellenőrzött névterek, repozitóriumok és georeferenciák segítik. A többnyelvű adatbevitel lehetővé teszi az idegen nyelvű szakmai munkát és publikációt. A rendszer folyamatos fejlesztését egy múzeumi szakemberekből álló, nemzetközi munkacsoport végzi.

Szupport és csatlakozás

A regisztrációt követően a felhasználók hozzájutnak a teljes rendszerhez és folyamatos rendszertámogatást biztosítunk számukra.

Tovább olvasom

A MúzeumDigitár munkatársai vállalják a rendszer beüzemelését, felhasználói tréningek megtartását, meglévő adatbázisok importálását. A regisztrációval és a szupport szolgáltatások feltételeivel kapcsolatban kérjük, keressen miket a kapcsolati űrlap kitöltésével->

Elérhetőségek

Hírlevél